Mooie Natuur

Belevenissen in het ziekenhuis

Ja dit word een heel ander artikel dan jullie normaal gewend zijn. Twee weken geleden ( en 1 dag ) ben ik opgenomen in het ziekenhuis. de aanleiding is dat ik waarschijnlijk van de trap ben gevallen en daarbij mijn mild gescheurd had. me mild was gaan bloeden. ikzelf had ook nog een hersenschudding...
Lees meer

Het rechte pad

Foto gemaakt door: Matthias van Asperen  wat een mooie foto is dit. als ik naar deze foto kijk dan denk ik aan het juiste pad, het enige pad die ik wil betreden in mijn levensjaren hier op aarde!
Lees meer

AlleenStaand!

Ja het is waar, soms voel je je wel eens alleen, maar dat hoeft er niet voor te zorgen dat je geen mooie uitstraling kan laten zien, zoals deze foto! mooi achtergrond bij de caravan, dan denk ik aan je staat niet alleen, want kijk hoeveel schoonheid er is om je heen! 
Lees meer

Het dier

Foto gemaakt door: Matthias van Asperen. Ja, ook dieren horen bij de natuur, en wat zijn dieren toch mooi. allemaal met een eigen karakter en met hun eigen voedsel zijn alle dieren uniek. hele mooie foto's zijn er te vinden op internet. en deze foto is ook gewoon prachtig!  
Lees meer

Le Uitzicht!

Foto Gemaakt door: Matthias van Asperen Wat mooi zo een uitzicht. je kan er een tijdje naar kijken. als ik naar deze foto kijk dan denk ik: wat zal er achter al dat landschap liggen. de stenen en het water samen vind ik een mooie combinatie!, kortom een mooie foto!  
Lees meer